Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatódik a norvég horror - Cold Prey 3 előzetes

2010.07.26. 22:39 koimbra 3 komment

Immár a harmadik részénél jár a Cold Prey (Fritt Vilt) norvég horror franchise, októberben mutatják be hazájában, hogy hozzánk mikor érkezik nem tudni, bár ha minden igaz, akkor még az első részt se adták le a hazai mozikban és DVD-n se jelent meg. A történet szerint 5 barát a hegyekbe utazik snowboardozni, ahol összefutnak egy gyilkossal. Lesz benne pár flashback is, amelyek a gyilkos gyerekkorát hivatottak bemutatni.

Címkék: trailer horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr232178649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2010.07.26. 23:02:01

És ez már nem télen fog játszódni.:)
Én nagyon várom, hogy mikor jelenik majd meg külföldön DVD-n, mert addig esélytelen a megtekintése.
Az első két részt láttam. Üde szinfolt mindkettő a sok vacak horror között. Igazán megjelenhetnének nálunk is DVD-n, az Eden Lake és a Trick 'r Treat társaságában.

Shyllard 2010.07.26. 23:16:28

Jesszus én azt hittem, hogy még az első rész sem helent meg, pedig horrorhoz képest igen felkeltette az érdeklődésemet anno. Jobb lesz bepótolnom :)

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2010.07.27. 09:48:51

Az első rész azért jobb volt sokkal, mint a második, de a harmadikra is kíváncsi leszek. Amúgy nem kell nagy durranásra számítani és akkor teljesen nézhetőek.
süti beállítások módosítása