Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Shue és Lawrence a The House at the End of the Street thrillerben

2010.07.26. 21:24 koimbra 1 komment

Elizabeth Shue néhány évvel a Las Vegas, végállomás (Leaving Las Vegas) Oscar-jelölése után szinte teljesen eltűnt, ez nem jelenti azt, hogy a színésznő ne tűnne fel olykor-olykor valamely filmben, csak éppen már nincs az élvonalban és nem nagyon várható, hogy a Piranha 3D után ismét nagy széperűségnek fog örvendeni. Továbbra is megmarad a kisebb költségvetésű alkotásoknál, Shue leszerződött Jennifer Lawrence mellé (Winter's Bone) a The House at the End of the Street thrillerbe, amelyet Mark Tonderai fog dirigálni, a forgatás a jövő hónapban veszi kezdetét.

Lawrence játssza azt a tini csajt, aki anyjával (Shue formálja meg) új városba költözik és megtudja, hogy házukkal szemben lévő épületben egy kettős gyilkosságot követtek el. A bonyodalmak akkor kezdődnek, mikor összebarátkozik a véres eseményt túlélő illető fiával.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982178411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2010.07.26. 21:42:14

kár, h eltűnt, jó színésznő. meg jó nézni is :)
süti beállítások módosítása