Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

B kategóriás vámpír-western

2010.07.27. 20:33 koimbra 3 komment

Ha esetleg még valakinek nincs elege a vámpíros filmekből, akkor itt van még egy, ezúttal western környezetben fognak zajlani a történések. Bár azt nem közölték, hogy moziban vagy DVD-n fog megjelenni a  High Midnight címre keresztelt produkció, de úgy hiszem, hogy a rendező személye, illetve a szereplőgárda alapján leszűrhető, hogy milyen alkotás várható.

Thomas Kretschman, Ted Raimi, Kevin Weisman mellett játszik még William Baldwin is, a szereplőgárdát erősíti Emilio Rivera, Taylor Nichols, Vincent D'Onofrio és a mostanában eléggé hanyagolt Liz Hurley is. A rendezői székből Mary Lambert osztogathatja az utasításokat, a hölgy készítette a Rémségek könyve 3. - Véres kor (Urban Legends: Bloody Mary) és a Kedvencek temetője (Pet Sematary) horrorokat.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272180800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aPjAPhIa 2010.07.28. 12:04:56

Ez kell a népnek! kenyér és vámpírok!
süti beállítások módosítása