Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Befuccsolt a Robotzsaru feldolgozás

2010.07.27. 10:35 koimbra 7 komment

A Financial Times és a Moviehole is megerősítette, hogy a Robotzsaru (RoboCop) remake-ből nem lesz semmi, a projektet jegelték és nem is fogják újra felmelegíteni a tervezetet (esetleg néhány év múlva). A filmet Darren Aronofsky rendezhette volna, korábban azért nem haladtak egy tapodtat sem, mert kiderült, hogy a direktor és az MGM álláspontja különbözik. A stúdió azt szerette volna, ha 3D-s lenne a produkció, Aronofsky viszont nem híve az efféle dolgoknak és nem is akart túl sok speciális effektet alkalmazni. Ám a fejesek nem távolították el a film éléről, a felek bizonyára megegyeztek, ám most meg MGM rossz anyagi helyzete miatt   bizonyos, hogy nem is lesz semmi a filmből, pedig David Self (A kárhozat útja) és Aronofsky már a végső simításokat végezte a forgatókönyvön és úgy tervezték, hogy hamarosan hozzálátnak a szereposztáshoz.

Az MGM jelenlegi állapota miatt nem ez az egyetlen produkció, amely körül problémák léptek fel. Sylvester Stallone a közeljövőben szerette volna folytatni a Rockyt, ám a bokszbajnok nem mostanában  fog újra ringbe szállni (így valószínű, hogy nem is lesz semmi a következő részből), szintén nem fog megvalósulni A rettegés háza (Amityville Horror) következő felvonása, a Hobbit forgatásának a kezdete is jelentősen csúszni fog, James Bond pedig jó ideig nem indulhat újra bevetésre. Ezen kívül lehetséges, hogy a már leforgatott Vörös hajnal (Red Dawn) feldolgozást is csak évek múltán nézhetjük meg.

Címkék: remake robotzsaru miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382179414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blake007 2010.07.27. 11:06:49

Franc már az MGM-be! Miért nem veszi meg egy nagyobb stúdió és kész! Akkor jöhetne a Hobbit, James Bond, Robocop stb...

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2010.07.27. 11:16:11

Fenébe! Pedig milyen ütősre meg lehetne csinálni mai technikával ezt a klasszikert. (Imádom az eredetit, és tök félelmetes az ED209.)

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.07.27. 13:57:05

Valamelyik fesztiválon már teaser posztere is volt pedig. Az Expendables mellé már csak ez hiányzott volna a 80-as évek végi hangulathoz.

Reilly 2010.07.27. 15:48:45

Nemcsak teaser posztere volt, már a látványtervek is elkészültek. Nagyon vártam ezt a filmet, és Aronofszky rendezése feledtetni tudta volna azokat az ócska kanadai TV filmeket és sorozatot.

chuck-d 2010.07.27. 15:50:20

ez a nap jóhíre, és amúgy is már elég a jó filmek elszart rimékjeiből. kár, hogy ez csak pénzen múlott, nem belátáson. jön még Taxisofőr újrázás Mark Wahlberggel (nem).

Brekicc 2010.07.28. 02:22:46

Én se sajnálom a Cancelt, mert ebből még Nolannek v. Finchernek is nehéz lett volna jó dolgot kihozni.
Sose szerettem igazán a bádogembert, lévén hogy olyan volt mint egy darab kő.

2010.07.28. 08:39:58

Aronofsky és Robotzsaru, semmit se vártam ennél jobban, mióta meghallottam, hogy elindult a projekt. Nagyon-nagyon gyászos ez.
süti beállítások módosítása