Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Josh Hutcherson Pókemberes meghallgatási videója

2010.07.27. 22:00 koimbra 5 komment

Volt néhány jelentkező az új Pókember film főszerepére, Josh Hutcherson az egyik nagy esélyesnek számított és sokan úgy vélték, hogy leszerződik a produkcióra, ám végül Andrew Garfield lett a befutó. Néhány fiatal színésszel készült tesztvideó is, ezek közül Hutchersoné kikerült a világhálóra. Ő így festett volna Peter Parkerként, a bunyót Larnell Stovall koreografálta, az úriember a Vitathatlan 3 és a Mortal Kombat: Rebirth esetében is hasonló feladatot látott el. Ezek után talán majd a Garfielddel készült videó is kikerül.

Címkék: pókember

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532180985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2010.07.28. 09:53:03

Ha csak profilból nézzük, Hutcherson túl karakteres arcú, míg Garfield jobban hozza az átlagos srác fizimiskáját, de fizikailag is jobban passzol egy nyápic tudóspalánta szerepére, mint ezen videó főszereplője

chuck-d 2010.07.28. 15:52:35

fú de nem vagy jó.
ha ilyen tinifilmes szarság lesz, akkor még a végén visszasírjuk Raimi-t, pedig azt nem szeretném.
bár - hogy annyira divatos és közhelyes legyek - ha Nolan rendezné biztos nagyon jó lenne (nem).

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2010.07.28. 22:21:41

@chuck-d: Látva a rendező, Marc Webb legutóbbi munkáját, hogyan lehet nem sablonosan előadni egy szerelem teljes történetét, én nem aggódnék, hogy a nagy elvárások nyomasztanák. A főszereplő Andrew Garfield sem egy sablon sztárocska.

chuck-d 2010.07.28. 22:45:51

@LPtr: a hozzászólásom első sora is a videónak szólt, ha félreérthető lett volna. idézet, South Park. :]
de van ugye a Marvel nevű mammut, aki most akarja saját gyártásba visszahúzni a karaktereit, és fog egy gyakorlatilag egy említésre méltó filmes rendezőt, és odateszi az egyik legnagyobb márka, Pókember rendezésére. egy bár rendhagyó, de romantikus vígjáték után. annyira nem biztató. és asszem a 27 éves főszereplőnknél komolyabb és érettebb színészek is feszengtek már szar szerepekben, bugyuta mondatokkal a szájukban. miért Webb a rendező? romkomot rendezni tud, pofázni sokat nem fog, gyakorlatilag azt ugathatnak majd bele, amit akarnak.
mondhatni mit pofázok, még egy kocka sincs a filmből. ja, csak már láttunk pár hasonló felállást. ennek biza a Marvel lesz inkább a rendezője.

Alex Mahone 2010.07.28. 23:50:58

Én ezt most nem hiszem el. Ugye csak poén? Én vagyok túl hülye hozzá, hogy ne tudjam felismerni, szándékosan lett olyan, amilyen... Ez, EZ szar. A mozgáskultúra nem mutat semmi eredetit, szinte egy az egyben a raimis Spidey, a srác nem színész, herpeszes, a szemcsiben nincs üveg, a zene pedig jó csöves módjára szedeget mindenhonnan. Tudom, ez csak egy mi lett volna, ha - videó, így a sarkalatos pontok fele megbocsátható, de akkor is ott a másik fél...
süti beállítások módosítása