Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rihanna a Torpedóban

2010.07.27. 10:54 koimbra 2 komment

Nem ritka, hogy egy zeneiparban tevékenykedő személy úgy dönt, hogy kipróbálja magát a filmvilágban is. Jó néhány eddig csak klipeket készítő rendező dolgozik immár az Álomgyárban és akad pár rapper vagy énekes, aki szintén kipróbálja magát a mozis alkotásokban. Rihanna jó néhány díj büszke tulajdonosa, több millió rajongója van, az énekesnő elérkezettnek látta az időt, hogy tiszteletét tegye egy hollywoodi produkcióban is, első szerepét rögtön egy nagyobb költségvetésű akció sci-fiben kapta. Rihanna leszerződött a Torpedó (Battleship) táblás játék filmváltozatára, amelyet Peter Berg, a Hancock rendezője fog dirigálni. Egyelőre nem ismert, hogy kit fog alakítani a hölgyemény.  A forgatás elvileg augusztusban indul és 2012 májusában mutatják be.  A forgatókönyvet Jon és Erich Hoeber (Vakító fehérség) tették le az asztalra.

A Torpedó főszereplője Taylor Kitsch játssza, mellette Alexander Skarsgård fog küzdeni az űrlények ellen. A történet szerint néhány csatahajó földönkívüliekkel kerül összetűzésbe.

Címkék: miújság battleship

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr882179458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.07.28. 02:19:32

Az aknakeresőből nem akarnak moviet csinálni? Nagy neveket dob félre az MGM anyagi problémák miatt, itt meg ilyen baromságokból csinálnak filmet?

Az egyedüli jó dolog a filmben Rihanna, őt blokkolnám. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.07.28. 08:43:08

@Brekicc: www.youtube.com/watch?v=LHY8NKj3RKs
:D
Egyébként előbb-utóbb valakinek biztosan eszébe jut megfilmesíteni azt is.
süti beállítások módosítása