Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zac Efron szerencsecsillaga

2010.07.27. 12:10 koimbra 2 komment

Újabb Nicholas Sparks regény kerül megfilmesítésre és a főszerepre Zac Efront szeretnék megnyerni. Denise Di Novi és Kevin McCormick egyengetik a film útját producerként, Sparks könyvei nem ismeretlenek számukra, ugyanis korábban az Éjszaka a parton (Nights at Rodanthe), Üzenet a palackban (Message in Bottle) és a Séta a múltba (Walk to Remember) alkotások esetében szintén producerként vették ki a részüket a munkálatokból. A Szerencsecsillagot (The Lucky One) Scott Hicks, az Ízlések és pofon (No Reservation) és a Hó hull a cédrusra rendezője (Snow Falling On Cedars) fogja készíteni.

A könyv tartalma (A tengerészgyalogságtól leszerelt Logan Thibault a fél országot átszelő, Coloradótól Észak-Karolináig tartó gyaloglással igyekszik emlékétől. Útjának azonban a lelki megtisztuláson kívül más célja is van: egy lányt keres, akinek a fényképére a háború zűrzavarában bukkant. A képet megtartotta, és ettől kezdve rámosolygott a szerencse, előbb a pókerben, majd a harctéren is, minden veszélyhelyzetből sértetlenül került ki. Osztagában az a szóbeszéd járta, hogy különleges erő védi. És ez talán így is volt... A fénykép keveset árul el a lány kilétéről, de az a kevés nyom egy Hampton nevű észak-karolinai kisvárosba vezet, ahová Logan hosszú, kalandos út után érkezik meg. Némi keresgélés után rátalál a gyermekét egyedül nevelő fiatalasszonyra, Elizabethre, akinek arcát már oly régóta ismeri... (books.hu).

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702179632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.07.27. 13:31:12

Nicolas Sparks jöhet! De Zac Efron hááááttt....nem tudom!

Mese92 2010.07.27. 13:40:04

Zac Efron nem színész. De még a lány ismerőseim sem tartják jó pasinak sem. Az Eredet előtt a moziban leadtak egy előzetest amiben játszik, de nem győzött meg.
süti beállítások módosítása