Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bay cége kisköltségvetésű sci-fit készít

2010.07.28. 10:11 koimbra 3 komment

A Paramount a Paranormal Activity után újabb kisköltségvetésű thrillerek és horrorok után kutat,  be is szerezték az egyelőre Confidential Alien Project címen futó tervezetet, amely ugyan nem pár ezer dollárba fog kerülni, de a 12 milliós költségvetést zsebből kiteszi az asztalra a stúdió. A sci-fi thriller elkészülésében segít Michael Bay cége, a Platinum Dunes, amely az alacsony büdzséjű horrorokra szakosodott és egy ideje már nem gyártottak semmi élvezhetőt, sajnos a Péntek 13 és a Rémálom az Elm utcában remake-je sem sikerült valami fényesen.

Az alkotást Bobby Glickert fogja rendezni,  eddig még nem dirigált nagyobb lélegzetvételű produkciót, a The Descendent és a Road to Moloch horror rövidfilmeket készítette.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr942181696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.07.28. 12:34:39

Támogatom az olcsóért készített mozikat, még akkor is, ha szarok. Elébb-utóbb kicúszik majd egy jó is. Nem az Avatar-féle milliárdos filmeké a jövő, ha egyáltalán van olyan.

Az más kérdés, hogy Öböl Misi biztosan nem csinál nyarat.

randell 2010.07.28. 15:13:58

Az igazán jó film alapjai nem a tőkében rejlik hanem a forgatókönyvben. Le dernier combat ( Élethalálharc ) egy remekmű és nem hiszem,hogy olyan sok pénzt igényelt az a posztapokaliptikus scifi.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.07.28. 15:19:50

@randell: Sokba biztosan nem került, és ráadásul ez volt e belépőjegy Luc Bessonnak a nagyfiúk közé.
süti beállítások módosítása