Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Die Hard 4 rendezője készíti az Emlékmást

2010.07.29. 21:46 koimbra 2 komment

Jó másfél éve jelentették be, hogy el fog készülni az Emlékmás (Total Recall) feldolgozása, bár azt siettek hozzátenni, hogy nem Paul Verhoeven alkotására, hanem Philip K. Dick múvére fog hasonlítani. A produkció útját Neal H. Moritz (Halálos iramban) producere egyengeti, Kurt Wimmer Az utca királyai (Street Kings) és az Ultraviola írója tette le az asztalra a forgatókönyvet. Ma derült ki, hogy az Emlékmás rendezői székében minden bizonnyal Len Wiseman az Underworld és a Die Hard negyedik részének a direktora ülhet bele. Wiseman elmondta, hogy nagyon örül, hogy belemerülhet Philip K. Dick világába, ugyanis már régen is elkápráztatta az író novellája.

Moritz korábban ezt mondta a projektről: "Nagyon kedveltem, akárcsak az ötletet. Azt kívánom, hogy bár lenne egy olyan szék, aminek segítségével azzá válhatsz, akivé akarsz. Nekem ez volt a legérdekesebb dolog az egészben. Abban a változatban a főhős elment a Marsra, a mi verziónkban nem lesz ilyen. Nem megyünk el a Marsra"

Az 1990-es filmben Arnold Schwarzenegger egy keményen dolgozó embert játszott, aki elhatározza, hogy kipróbál egy új technológiát, amelyet akkoriban hírdettek. A dolog lényege, hogy a páciens élményt kívánhat magának, amelyet csak akar. Azonban Quaidnél valami rosszul sül és mire feleszmél máris egy hatalmas akció közepén találja magát.

Címkék: remake miújság könyvből film total recall

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr912185944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tunderninja 2010.07.30. 08:33:54

Nem tudom,hogy ez jó ötlet.
Szerintem ez a film nagyon rendben van,és nem hinném,hogy jobbat csinálnának.
Szerintem ez veszélyes vízeken evezős projekt.Bár nem az én lecsomról van szó.:)
Én hagynám és nem bántanám ezt a klasszikust.

vrango 2010.07.30. 08:44:13

Szerintem is buktaszagú a projekt...
Viszont, mivel Dick mestert nagyon kedvelem, kíváncsian várom az eredményt (a reményhal, stb.)
süti beállítások módosítása