Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Lost egyik szülőatyja írja át az Alien film forgatókönyvét

2010.07.29. 10:47 koimbra Szólj hozzá!

Mint már tudjátok, a Fox sikeresen rábeszélte Ridley Scottot, hogy megrendezze a következő Alien filmet. Így végre az űrlény rajongói is elégedettek lehetnek, hiszen Scott anno már elmondta, hogy ő képes lenne gatyába rázni a franchise-t. A Deadline oldal bennfentes információra hivatkozva azt írja, hogy a produkció fedélzetére Damon Lindelof, a Lost sorozat egyik szülőatyja lépdelt fel, Scott és a stúdió rábízta a forgatókönyv átírását, az előzményfilmben az első részben látott Space Jockey is fel fog tűnni. Egyelőre még nem ismeretes, hogy mikor kezdődik a forgatás, bár a stúdió nagyon szeretné, ha 2011-re a mozikba küldhetné a filmet.

Lindelof vetette papírra Roberto Orcival és Alex Kurtzmannal a Cowboys and Aliens forgatókönyvét, jelenleg velük dolgozik a Star Trek folytatásának a szkriptjén, szóval nem tudja teljes figyelmét az Aliennek szentelni.

 

Címkék: alien franchise miújság prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr162184398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása