Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Narnia 3 poszter

2010.07.31. 11:06 koimbra 8 komment

Decemberben tovább kalandozhatunk Narnia földjén, az előző részben megismert Caspian herceggel a főhős testvérekkel, ezúttal néhány eltűnt nemest kell felkutatniuk. Az alábbi posztert minden bizonnyal egy unatkozó marketinges dobhatta össze a kávészünetben, talán úgy volt vele, hogy ez most éppen elég. Egyébként a poszter láttán inkább egy animációs film jutna az ember eszébe.

Címkék: poszter franchise narnia sequel narnia 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342188748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2010.07.31. 19:08:40

Ez a poszter egy fos, ...bocsánat!

A nép fia 2010.08.01. 12:16:57

@sjbee: Ez így van. De a filmet várom! A Narnia-könyvek nagyon gagyik, volt szerencsém elolvasni. Főleg ez a harmadik olyan béna... De a filmek meglehetősen jól sikerültek, mind az első, mind a második rész várakozáson felüli. Nem egy Gyűrűk ura, de ez elsősorban gyerekmese (ami a 2. részen kevésbé látszott).

Jó lesz ez, még ha ez a plakát ultragagyi is. 1-2 hónapja volt belőle trailer, ott egész pofásan nézett ki.

OFF
Valaki megsúgná, mi a különbség a trailer és a teaser között? Lehet, hülye kérdés, de talán mások sem tudják biztosan.

Simson 2010.08.01. 13:00:46

C. S. Lewis az első elé, és az első kettő kzé még írt egy-egy könyvet. Azon kívül az összes feledhető szerintem, talán még a Caspian herceg élvezhető valamennyire, de a Hajnalvándor útját harmadik nekirugaszkodásra sem tudtam végig olvasni. A ló és a kis gazdája meg valószínűleg azért tetszik, mert egy teljesen másik világot tár elénk.

Tipca 2010.08.01. 14:16:44

@A nép fia: A teaser általában csak kedvcsináló, ha poszterről van szó, akkor általában csak egyetlen logó és cím, esetleg egy jellegzetes tárgy van rajta. Ha előzetes teaser, akkor is rövidke, ált. fél-egy perces, ami mutat egy kicsit a hangulatból, max egy-két jelenetet a filmből, és nagyon nagy volnalakban felvázolja a sztorit, ha egyáltalán. A trailerek, egyértelműen, ezeknek a bővebb változatai. (Pl. fent ez a poszter egy teaser poszter, mert csak a cím, és a "címszereplő" hajó van rajta, se szereplő, se semmi más.)

De hogy ne csak off legyen: mindenképpen várós film, még ha mozijegyet nem is lennék hajlandó kifizetni miatta. Az első két rész szórakoztató volt a maga nemében, viszont az igazat megvallva a könyvsorozat első két részénél nem jutottam tovább. Egyszerűen túlságosan is mese volt nekem, pedig hát általában ez nálam nem szokott probléma lenni.

Alex Mahone 2010.08.01. 14:50:14

@sjbee: tökéletesen egyetértek. Az első Narnia után eldőlt, hogy én ebből az univerzumból nem kérek...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.08.01. 15:21:22

@A nép fia: Valami olyasmi, mint amit Tipca is leírt. A teaser inkább csak amolyan figyelemfelkeltő, ami után már érdeklődve várjuk a trailert meg a posztereket.

Shyllard 2010.08.01. 15:53:59

A poszter nem vmi nagy szám, nem lehet sokáig csodálkozni, de azért a film várós, nekem spec a Narnia 2 eléggé tetszett és az egyel sem volt bajom különösebben. Sép kis aranyos mese az egész :)

A nép fia 2010.08.01. 16:21:18

@Tipca: Köszi szépen, most már világos.
süti beállítások módosítása