Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Battle: Los Angeles poszterek

2010.08.01. 16:13 koimbra 3 komment

Kikerültek a netre a Comic-Conon is bemutatott Battle: Los Angeles poszterek, a filmben idegenek rohanják le az Angyalok Városát, de nagy mázli, hogy a közelben állomásozik a tengerészgyalogság, így fel tudják venni a harcot. Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Michael Pena és Bridgette Moynahan játsszák a főbb szerepeket, jövő év márciusában mutatják be az akciófilmet. A poszterek nem csak a produkciót, hanem a viral site-ot, a reportthreats.org oldalt is reklámozzák.

Címkék: poszter battle los angeles

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr902191364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.08.01. 18:35:21

Szerintem fasza lesz ez, csak ne District 9 koppincs legyen.

randell 2010.08.02. 11:35:54

nem hinném,hogy District9-ra hajazna a film. Eléggé speciális a története és emiatt senki nem fog egy koppintást csinálni. A poszterek beindítottak..szóval kíváncsi vagyok a filmre. Csak az zavar kicsit,hogy akciófilmnek van besorolva. Remélem,hogy azért az akciók mellett lesznek nagy és felforgató történések,események...nem pedig egy lőjük szét az űrlények seggét mert mi amerikaiak vagyunk és megmutatjuk nekik ki a legény. Persze megtűzdelve az idióta amcsi akció humorral...
süti beállítások módosítása