Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Weaver és Willis a JVCD rendezőjének új filmjében

2010.08.02. 22:03 koimbra Szólj hozzá!

Múlt héten derült ki, hogy Henry Cavill fogja játszani a The Cold Light of Day akció-thriller főszerepét, a forgatás a jövő hónapban veszi kezdetét, ezért gyorsan össze kellet verbuválni a többi színészt is. A The Playlist oldal most azt írja, , hogy Bruce Willist és Sigourney Weavert is sikerült megnyerni a produkcióhoz.  

Cavill egy wall street-i brókert fog megformálni, aki családjával Spanyolországba utazik nyaralni, ám szeretteit elrabolják és csak órái vannak, hogy meglelje őket, ez idő alatt pedig még egy összeesküvésre is fényt derít. Willis Cavill apját formálja meg, aki nagy titkok tudója, Weaver a főgonoszt fogja megformálni, a szerepet eredetileg egy férfinek szánták, de úgy tűnik, hogy a színésznő volt olyan meggyőző, hogy a fejesek beadják a derekukat. A produkciót Mabrouk El Mechri fogja dirigálni, ő a JVCD-t hozta tető alá, ami nagyszerű "búcsúdal" lehetett volna Van Damme-nak.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr302194361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása