Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Babar a mozikban

2010.08.04. 18:07 koimbra 6 komment

Az Alvin és a mókusok moziváltozatának hatalmas sikere után számíthattunk arra, hogy több olyan produkció is érkezik, amely régebbi rajzfilmsorozatokon alapszik és a főszereplőket CGI segítségével keltik életre, körülüttök pedig  élő színészek sertepertélnek. A Hupikék törpikék jövőre érkezik, a Maci Laci pedig még idén decemberben kerül a mozikba. De itt nem állnak meg Hollywoodban, bejelentették, hogy el fog készülni a Babar, az elefánt filmverziója is. Marty Bowen és Wyck Godfrey, az Alkonyat produceri fognak bábáskodnak a produkció felett , a címszereplőt ebben szintén CGI-vel hozzák létre és egy olyan művet szeretnének megvalósítani, amit mind a gyerekek, mind az öregebbek élvezni fognak. De hát nem ezt mondták az Alvin és a mókusok, no meg a Garfield producerei is?

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712199014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.08.04. 18:23:43

Ha nem cseszik el még jo is lehet. Bár tuti az lesz, mint a Hupikék törpikékben... Majd Retekszisz New York-ban fogja üldözni Babart és társait... Alig várom....

Alex Mahone 2010.08.04. 18:34:56

Ezt is meggyalázzák?

A nép fia 2010.08.04. 20:29:39

Minek, Istenkém, MINEK?!?!?!

Seraphin 2010.08.05. 12:30:38

Az a baj, hogy a Babar egy kategóriával színvonalasabb volt, mint a Maci Laci, a Garfield vagy az Alvin (amire én már csak homályosan emlékszem). Nem voltak fának csapódós, böfögős, szemétben turkálós poénok, nem is értem hogy lehet ebből animációs filmet készíteni. :)
süti beállítások módosítása