Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.08.05. 18:15 koimbra 5 komment

Ma négy új produkció került a hazai mozikban, a fantasy-és akciókedvelők örvendezhetnek, illetve akad még egy családi film és egy romantikus alkotás is.

A varázslótanonc (The Sorcerer's Apprentice): Nicolas Cage nagy hatalmú mágust játszik, aki Jay Baruchelt okítja ki a varázslás minden fortélyára, hogy aztán együtt szálljanak szembe a gonosszal. Jerry Bruckheimer állt producerként a film mögött, ám a 2010-es időszakra  bizonyára nem fog szívesen visszaemlékezni, ugyanis a Perzsia hercege és ez is az év legnagyobb buktái között fog szerepelni év végén.

A szupercsapat (The A-Team): A népszerű, több évadot is megélt hasonló című sorozat alapján készítettek akciófilmet, a rendezői székben Joe Carnahan ült, a produceri térfélen Ridley és Tony Scott álldogált. Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Coply és Quinton 'Rampage' Jackson játsszák a csapat tagjait, akik profi katonák, ám egy akció nem a tervek szerint alakul és megpróbálják rájuk húzni a vizes lepedőt.

Kutyák és macskák - A rusnya macska bosszúja (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore): Bray Peyton, az Utazás a Föld középpontja fantasy-kalandfilm alkotója hozta tető alá a Kutyák és macskák folytatását, kár volt, mivel pénzügyileg elég gyengén muzsikál, a nézők pedig rendesen utálják, imdb-n 2.0-án áll. A történet szerint az ebek és cicusok összefognak, hogy megállítsák nagy ellenfelüket, Kittyt.

 Levelek Júliának (Letters to Juliet): Gary Winick, A csajok háborúja rendezője dirigálta a romantikus filmet Amanda Seyfried és Vanessa Redgrave főszereplésével. Seyfried alakítja Sophie-t, aki Olaszországban eljut Júlia házához, ahol szerelmes nők leveleket hagynak, majd azokat egy hölgy összegyűjti és megpróbál válaszolni ezekre. Sophie rátalál egy 50 éves levélre, amelyre maga ír választ.

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692201646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2010.08.05. 18:20:31

Szupercsapat tök jó lett, állati nagyokat nevettem rajta. Izgi, látványos.
Murdock rules! :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.08.05. 19:16:05

@Armida: Képregényszerű-rajzfilmes beütésű:) Főleg a tankos jelenet, bár annak a vége, hogy "Erre van Berlin? nagyot ütött.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2010.08.05. 19:23:06

@koimbra: Igazad van Koi, talán ezért is tetszik annyira.
SPOILER: Murdock a helikopterpropellerbe kapaszkodva énekli a You spin me round-ot, én ott kihaltam. :D
SPOILER VÉGE.

Alex Mahone 2010.08.05. 19:52:55

@koimbra: képregényszerű? Rajzfilmes? Csöppet sem. Csak simán elszállt.

Őrült jó szórakozás lett!

...you spin me right round, baby, right round...

Rolee83 2010.08.06. 07:13:09

Nekem is tetszett a Szupercsapat!
Lehet elmegyek a varázslótanoncra szombaton vagy a Salt ügynökre.
süti beállítások módosítása