Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Scott Grisham thrillert rendezhet

2010.08.05. 11:36 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly év volt arról szó, hogy Shia LaBeouf lesz a Csapdában (The Associate) thriller főszereplője, amely John Grisham regényén fog alapulni. Akkor már tudni lehetett, hogy Lorenzo di Bonaventura állt be a projekt mögé producerként és William Monahan állt neki a forgatókönyv megírásának. Eltelt másfél év és gyakorlatilag semmiféle információ nem érkezett a projekt állapotáról, ma kiderült, hogy nem felejtődött el a dolog, Tony Scott ülhet bele a rendezői székbe. Scott jó ideje képtelen volt egy valamirevaló kasszasikert felmutatni, utoljára A közellenség (Enemy of the State) akció-thrillerrel ért el szép eredményt, ám ez se ebben az évtizedben volt. Ugyanakkor meg kell említeni, hogy a Rendező Úr sosem dolgozik alacsony költségvetéssel, ebben az esetben viszont kénytelen lesz, mivel ha legalább 70-80 millióban gondolkodik, előfordulhat, hogy ismét bukik vagy nem ér el korrekt bevételt. Az utolsó film, amely kasszasikerré vált és Grisham regény alapján készült a Ha ölni kell (Time to Kill) volt.

LaBeouf egy joghallgatót fog játszani, kiváló tanuló és mivel már végzős csak úgy dúskál a különféle állásajánlatokban. Ám van egy sötét titka és ezt egy jogi cég is ismeri, ezért megzsarolják a srácot, aki ettől kezdve kénytelen náluk dolgozni, ezen felül hazugságra és csalásra is rákényszerítik (hmm, az ügyvédek nem ezt csinálják egyébként?).

Nem ez az egyetlen Grisham regény, amelyből filmet akarnak készíteni.Ezen kívül még folyamatban van néhány olyan film előkészülete, ami Grisham könyvén alapszik. A Warner stúdió Az ártatlan emberből (The Innocent Man), a Phoenix Pictures pedig a Playing for Pizza-ból forgatna filmet, ez utóbbihoz J. Mills Goodloe írta a forgatókönyvet, Adam Shankman pedig a rendezői székben ül és a Végrendeletből 2012-ben várható a mozis verzió.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír csapdában

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr322200514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása