Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Unstoppable előzetes

2010.08.06. 10:50 koimbra 2 komment

A Hajsza a föld alatt (The Taking of Pelham 1 2 3) után Tony Scott ismét együtt dolgozott Denzel Washingtonnal. Némi probléma azért adódott, mivel a stúdió túl soknak találta a gyártási költséget és az előző filmjük is megbukott, arra kérték a rendezőt és a főszereplőt, hogy mondjanak le a szokásos gázsijuk egy részéről. Washington ebbe nem ment bele és már majdnem lelépett, de aztán sikerült úgy megoldani, hogy máshonnan faragtak le néhány milliót.

Washington egy mérnököt alakít, aki egy vasutassal (Chris Pine) állítana meg egy száguldó, mérgező anyagokkal telerakott vonatot. A történet kissé hasonlít egy szerda esti tévéfilmre, ám az alkotógárda miatt reméljük, hogy sokkal jobb lesz azoknál.

Címkék: trailer unstoppable akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702203095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.08.06. 11:48:48

Te jó ég, de klisé, nem is hiszem el: száguldó vonat veszélyes cuccossal, egy rahedli ártatlan kisgyerek, hős átlagemberek ... de Scott és Denzel miatt kötelező. Remélem azért visszatér a Man On Fire stílusához majd.

countrypecos 2010.08.06. 13:40:56

Na, Washington bele van buzulva a sínekbe vagy mi van?! :P Hát, engem érdekel ez a film is, de csak a szereplők miatt. Ne feledjük, hogy egy Steven Seagal-t már körbe röhögtünk volna emiatt. :D Mint ahogy már megtették szerintem sokan. :)
süti beállítások módosítása