Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Quantum Leap film

2010.08.07. 16:39 koimbra Szólj hozzá!

A Comic-Con "A Leap of Faith - A Quantum Leap Retrospective" eseményén részt vett Scott Bakula is és a sorozat 600 rajongója előtt jelentette ki, hogy el fog készülni a széria filmváltozata. Azonban nem ő, hanem egy fiatalabb színész fogja játszani a főszerepet a Quantum Leap - Az időutazó filmben.

"A jó hír az, hogy Don (Donald P. Bellisario, a sorozat atyja) dolgozik a forgatókönyvön és egy igen neves hollywoodi producert is sikerült megnyerni a filmhez. Épp itt volt az ideje, mindig is úgy gondoltam, hogy ez meg fog történni és tessék...sajnos én már túl öreg vagyok, de Dean (Stockwell) és én azért valamiképpen benne leszünk a produkcióban." - mondta Bakula és hozzátette, hogy Bellisario elárulta neki, hogy nehéz dolga van a forgatókönyvvel, mivel ezúttal nem rá vagy Stockwellre kell írnia a főszerepet, de azért csak összehozza valahogy.

Címkék: miújság sorozatból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412205804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása