Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bekmambetov a vámpírvadász Lincolnról és a Wanted 2-ről

2010.08.09. 21:31 koimbra Szólj hozzá!

Timur Bekmambetov a Wanted után telepakolta az asztalát filmtervekkel, ám nem nagyon akarnak fogyni a projektek. Elvileg Bekmambetov dirigálná a Moby Dick új változatát, a 20.000 Leagues Under the Sea remake kapcsán is szóba jött a neve, a Wanted folytatását is elkészítené, akárcsak a Jungle Cruise-t, de még van pár elképzelése. Az Empire-nak adott interjúban Bekmambetov elárulta, hogy a következő filmje valószínűleg az Abraham Lincoln: Vampire Hunter lesz. Az alkotás Seth Grahame-Smith regényéből készülne, amiben az Egyesült Államok elnökét kegyetlen vámpírvadásznak ábrázolták.

"Magam fogom rendezni a filmet, de nem vígjáték lesz, hanem egy szórakoztató, epikus történelmi lecke tinik millióinak. Ha még emlékeztek az Éjszaka őrségre, akkor valami olyasmi alkotást kell elképzelni. Lincoln hagyományos kinézet megtartjuk, nagy kalapja és szakálla lesz, szóval maradunk a róla kialakult képnél, ám kiegészítjük pár speckó fegyverrel. Csak egy rész van a könyvből, de ha folytatást csinálunk rengeteg lehetőségünk lesz arra, hogy felfedezzük ezt világot. Remélem, hogy a forgatást télen már el tudjuk kezdeni." - mondta Bekmambetov, majd a Wanted 2-ről is ejtett pár szót. "A második részről minden hónapban beszélünk. Dolgozunk rajta, de úgy hiszem, hogy ebből már csak a Lincoln film után lehet valami, mivel James (McAvoy) éppen az X-Men: First Class-szal van elfoglalva.  Azért is döntöttem úgy, hogy egy nagyobb stúdió bevonása nélkül dolgozhassak a vámpíros sztorin, hogy a kezemben tarthassam az egészet. Ugyan nagyobb a költségvetése, de mégis független.

Bekmambetov vette kezelésbe a Red Asphalt történetet, amely a "Nagy gazdasági világválság " idején játszódik. A sztori tele lesz ittas vezetéssel, mindezt 3D-ben. Azért 3D-ben, mert ez az egyetlen módja annak, hogy a néző is érezze, hogy milyen az, ha valaki iszik és vezet. Egyébként mindenki piálni fog, aztán meg kocsiba ül, nagy autósüldözés is lesz benne.

A Lincoln-regényhez készült egy trailer is (reklám céljából), ezt alább megnézheted

Címkék: wanted miújság könyvből film wanted 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr312210399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása