Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Készül a kazah válasz a Boratra

2010.08.09. 20:44 koimbra 1 komment

Sacha Baron Cohen egyik híres figurája a kazah riporter, Borat. Mozifilm is készült, amelyben ez a karakter állt a középpontban, aki elutazott Amerikába és megpróbálta feleségül kérni Pamela Andersont. A fél világ nevetett a produkción, mások szörnyülködtek, leginkább Kazahsztánban fogták a fejüket az emberek, mivel úgy érezték, hogy úgy állították be az országot, mint egy teljesen lepukkant, hülye emberekkel teli sártanyát. De azért akadtak az államhatárokon belül olyanok is, akik jót röhögtek a filmen és szerintük nem így kell hozzáállni a dologhoz, ráadásul ráirányította a figyelmet a térségre.

Erkin Rakishev kazah rendező úgy döntött, hogy elkészíti válaszát Cohen alkotásához.  A My Brother, Borat címre hallgató műben  egy olyan amerikai fickót követhetünk nyomon, aki nagy rajongója Cohen filmjének és Kazahsztánban utazik, majd teljesen meglepődik, hogy nem egy elmaradott, hanem teljesen modern világot talál.

A rendező kicsit elkésett a válaszával, 2008-ban már született egy Borat'S Repentance című rövidfilm, amely hasonlít a Rakishev-féle történetre. Ebből láthatsz alább egy részletet.


Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr512210276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.08.10. 01:44:12

Erre kíváncsi vagyok, de biztos nem lesz olyan eszement mint a Borat!
süti beállítások módosítása