Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McKay a Pancser police és a Tesó tusa folytatását tervezi

2010.08.11. 11:08 koimbra Szólj hozzá!

Adam McKay nem bízta a véletlenre, eddig minden rendezésében Will Ferrell volt a főszereplő és együtt pofás eredményeket értek el. A Pancser police (The Other Guys) elfogadható nyitó hétvégi bevétele után McKay az MTV News-nak elárulta, hogy elég nagy az esély arra, hogy ismét együtt dolgozzanak Ferrell-lel.

"Az Anchorman folytatását nem tudtuk összehozni, ám most már a Tesó tusa (Step Brothers) és a Pancser police második részét tervezgetjük." - nyilatkozta McKay és az is kiderült, hogy a folytatásokhoz akkor lát majd hozzá, ha megcsinálta a The Boys képregényfilmet és a Lee Atwater életrajzi alkotást. Elárulta, hogy Ferrell és ő nem csak a folytatásokban gondolkodnak, de van egy teljesen új, eredeti ötletük is. Ráadásul szeretné, ha Ferrellt újra John C. Reillyval látná játszani, még akkor is, ha azt a produkciót nem ő rendezné.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr512214233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása