Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.08.12. 16:40 koimbra 1 komment

Két új alkotást vetítetnek mától a magyar mozik, az egyik egy amerikai akciófilm, amiben Angelina Jolie osztja a pofonokat, a második pedig egy hazai animációs produkció.

Salt ügynök (Salt): A Mr. és Mrs. Smith és a Wanted után ismét az akció műfajban találta magát Angelina Jolie, a rendezői székben Philip Noyce üldögélt, aki legutoljára a 90-es években mozgott hasonló területen. Jolie egy CIA ügynököt alakít és éppen egy szovjet férfit hallgat ki, mikor az meggyanúsítja azzal, hogy a nő nem más, mint egy orosz kém. A Cég persze el akarna beszélgetni hősünkkel, aki nem hagyja magát elfogni, meglép és be akarja bizonyítani, hogy ő nem áruló. Chiwetel Ejiofor és Liev Schreiber is látható a filmben. Az imdb 6,7-en áll, a Rotten Tomatoes-on pedig 58 % az átlaga.

Bogyó és Babóca - 13 mese :    Bogyó és Babóca neve ismerősen csenghet minden óvodás és kisiskolás számára. Bartos Erika nagysikerű könyvsorozatának hősei most életre kelnek a Bogyó és Babóca - 13 mese című animációs filmen. Bogyó a csigafiú és Babóca a katicalány elválaszthatatlan barátok. A 13 rövid mesében sok kedves kalandot élnek meg együtt, s közben új barátokat szereznek, valamint megismerik az őket körülvevő világot. (port)

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712217343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2010.08.12. 23:12:37

A "Salt ügynök" biztos nézős lesz nekem. Jó lesz újra látni Angelina Jolie-t akciózni.
süti beállítások módosítása