Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Néhány kép a We Are The Night német vámpíros horrorból

2010.08.12. 20:56 koimbra 1 komment

Lena 18 éves, egy nap, illetve este megharapja egy vámpír, aminek hatására maga is vérszívóvá válik és csatlakozik az éjszaka teremtményei három fős csapatához. A lány eleinte nagyon örül új életének, ám egy idő után megriad társai hatalmas vérszomjától. Úgy adódik, hogy szerelmes lesz, aki kedvéért elhagyná a csapatát, ami nem tetszik a többieknek.

A We Are The Night (Wir sind die Nacht) című filmet A hullám (Die Welle) rendezője, Dennis Gansel vezényelte le, Lenát Karoline Herfurth (Parfüm) formálja meg, a filmben Nina Hoss (Arfikai szeretők), Jennifer Ulrich (A hullám), Anna Fischer (Berlin - A fal leomlik) és Max Riemelt (Napola) is látható lesz. Néhány képet vehettek szemügyre a produkcióból, az elsőn a  szöszi mintha rácsodálkozna áldozata nyakára, hogy az milyen ronda. 

Címkék: képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr352217900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása