Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Franco Alkonyat-szerű regényt akar írni

2010.08.13. 10:07 koimbra 1 komment

James Franco mostanában totálisan be van táblázva, épp hogy befejezte a 127 Hours forgatását, máris jelenése volt A majmok bolygója remake munkálatain, ezen túlmenően pedig az Columbia egyetemre jár, ahol a Crative Writing (talán kreatív/alkotó írásművészet?) szakra jár és ebből akar diplomát szerezni. Gondolhatnánk, hogy a színész forgatókönyvíróként is szeretne érvényesülni, de Franco kijelentette, hogy könyvet fog  írni, méghozzá az Alkonyathoz (Twilight) hasonló regényt akarna papírra vetni. Ugyan nem mondta, hogy könnyen leszűrhető, hogy helyet kapnának benne a vámpírok és a romantika is.

"Őrület, hogy mennyi szexuális feszültség van az Alkonyatban. És ezt csak fokozzák és fokozzák, úgy értem, hogy folyamatosan jelen van." - mondta Franco, majd hozzátette, hogy a szereplőknek szerinte sohasem sikerül lecsillapodniuk és pont ez lenne a lényeg benne.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr522218506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.08.17. 19:55:51

Engem tuti, h fog érdekelni, tuti h messze jobb lesz mint az Alkonyat.
süti beállítások módosítása