Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jake Gyllenhaal népszerűsíti a Viagrát

2010.08.13. 21:06 nyuszisz 5 komment

Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal új közös munkáját már az előző posztban is említettem, jöjjön most erről egy valamivel részletesebb információ.

Erre a filmre eddig valahogy nem figyeltünk eléggé, talán mert Gyllenhaallal kapcsolatban mindenki a Perzsia hercegével volt elfoglalva.

A Love and Other Drugs című film egy gyógyszeripari ügynök önéletrajzi könyvén alapszik és betekintést enged ebbe a távolról vicces, közelről általánosan kevésbé kedvelt szakma hétköznapjaiba. A film, állítólag amellett, hogy igencsak szórakoztatónak ígéri magát,  további komoly részleteket is szolgáltat témával kapcsolatban.

Jake Gyllenhaal egy fiatal férfit, Jamie-t formázza meg a filmben, aki semmilyen munkát nem talál megfelelőnek, gyakran váltogatja az állásait, míg eljut a Pfizer nevű gyógyszergyárhoz és ott munkát kap. Ekkoriban kerül forgalomba a Viagra és azt kezdi népszerűsíteni. Egy orvos-látogatás alkalmával megismerkedik Maggie-vel (Anne Hathaway). A férfi orvosnak hazudja magát a lány előtt, és így elnyervén "rokonszenvét" romantikus kapcsolatba keverednek. 

A film jeleneteibe most először engednek betekinteni ebben a videóban:

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722220228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.08.13. 21:22:45

Ez most tényleg úgy jött hogy "Hööö" mármint a film:) Még mindig a Perzsia hercegével vagyunk elfoglalva! De bírom Jake-et, Anne-től lassan kezdem elfelejteni azt a Neveletlen hercegnős marhaságot, és a Túl a barátságon-ban is jól mutattak együtt a vásznon! Nálam ez várós!

nyuszisz 2010.08.14. 10:42:47

@terry_sanfransisco: köszi, javítottam, nem ismerem a pfizert, de a srác biztos ügynök volt ott.

lüke 2010.08.15. 19:14:55

eddig ugyis Jerry Hall tette:)
süti beállítások módosítása