Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Terminator 3000: A 3D-s animációs folytatás

2010.08.13. 11:53 koimbra Szólj hozzá!

A Hannover House-ról eddig senki nem hallott, de keményen próbálkozik, hogy a piacon megismerjék a nevét. A vállalat forgalmazza Joel Schumacher új filmjét a Twelve produkciót, ezen kívül egy új Halálosztó alkotást is szeretnének megvalósítani. A Red Bear Entertainmenttel közösen készítik el a Terminator 3000 3D-s animációs művet és az elképzelés szerint a 70 milliós büdzséjű tervezetben az eredeti Terminátor filmben megismert szereplők is helyet kapnának benne. A sajtóközleményben nem említették a történetet, de azt közölték, hogy a cél az, hogy ne egy R kategóriás animációs produkciót hozzanak tető alá, azt akarják, hogy megfeleljen a PG-13 besorolás követelményeinek, csak úgy, mint a T4.

Mint ismeretes a Terminátor jogokat nemrég még a Halycon Co. birtokolta, a vállalat nagy reményeket fűzött a 200 millió dollárba került negyedik mozifilmhez. Azonban a bukás után a fejesek csődöt jelentettek, a Halálosztó jogait a Pacificor befektetési társaság vette meg, több stúdió is tárgyalni kezdett velük, azt remélve, ha folytatni akarnák a franchise-t, akkor ők is részt vehetnek, illetve segíthetnek benne. A Hannover House bizonyára meggyőzte valahogyan a Pacificort, hogy érdemes egy animációs produkcióba belevágni-befektetni, mindenesetre fura, hogy pont ők és nem egy nagyobb hollywoodi stúdió tudta elnyerni a befektetési társaság bizalmát. (Abba ne menjünk bele, hogy mi van akkor, ha a HH vezetői ostobák és meg se keresték a jogok birtokosát.) Csak remélni merem, hogy jobb lesz, mint a gagyi animációs  Machinima-sorozat.

Címkék: terminator miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272218818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása