Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kristen Bell anyuka lesz

2010.08.16. 20:53 nyuszisz 3 komment

Kristen Bell csatlakozott a Dance of the Mirlitons stábjához, mely egy független, fekete humorú film lesz.

A történet egy gyerekkorú balerináról és rámenős anyukájáról (Kristen Bell) szól, akit semmi sem állíthat meg, hogy lányából sztárt csináljon.

Egyesek szerint Reese Witherspoon sokkal alkalmasabb lenne a szerepre, Kristen inkább érdekes választás. A fiatal színésznő idén töltötte be a harmincat, viszont nemrég még Veronica Marsként tündökölt, ezért igazán hatalmas ugrásnak tűnik, hogy máris egy anyuka szerepében láthatjuk.

Evan Greenberg lesz a rendező és a forgatókönyvet is ő írta, állítása szerint még középiskolás korában pattant ki az ötlet az agyából.

A balerina szerepére még keresik a megfelelő 10-13 év körüli fiatal, színésznőnek alkalmas kislányt. Greenberg olyan kislányt keres, akinek az arcát még nem ismerjük, és reméli, hogy sikerül egy eddig felfedezetlen tehetséget találnia. Követendő példaként lebegnek előtte A család kicsi kincse és a Billy Elliot című filmek. Bell pedig nem kizárt, hogy Ellen Page karrierjéből tanul, hiszen nála is működtek az indie-filmek.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952226245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sajtosrolo · http://sajtosrolo.blogspot.com/ 2010.08.16. 21:34:52

Az biztos, hogy kicsit furcsa lesz ilyen szerepben.:)

nyuszisz 2010.08.16. 21:43:17

Túl fiatal a szerepre, tavaly még villámokat szórt a Hősökben :)

kuki123 2010.08.21. 12:53:44

sok filmszerepet azért kapott mert olyan kislányos fiatalos tini arca van :)

kedvenc színésznőm :) a Grace választása c. film óta
mert nagyon aranyos az arca :)
süti beállítások módosítása