Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Scott Speedman ismét romantikázni fog

2010.08.18. 20:14 nyuszisz 1 komment

 

Scott Speedmanért Felicity megváltoztatta a továbbtanulási terveit, lásd a Felcity című sorozatban - innen ismerjük és szeretjük őt, de akikhez nem jutott volna el J.J. Abrams a Lost előtt, azok is ismerhetik az Underworldből, vagy Az élet nélkülem-ből. Sajnos mostanában kevés alkotáson keresztül jutott el hozzánk.

Ma viszont bejelentették, hogy csatlakozik Rachel McAdams és Channing Tatum kis csapatához a The Vow (A fogadalom) című romantikus drámába, nehogy már olyan jó legyen a párosnak.  A megtörtént eseményeket feldolgozó filmben ugyanis McAdams és Tatum egy fiatal, boldog házaspárt alakítanak majd. Az ifjú feleség azonban autóbaleset következtében elveszíti az emlékezetét, és sajnos ettől kezdve férjére sem emlékszik. A férfi ekkor ismét udvarolni kezd a nőnek, hogy másodszor is elnyerje szerelmét. Terveibe fog bekavarni Speedman, aki kihasználva a helyzetet szintén lecsap a nőre.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr482231396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása