Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Bond írói már egy másik filmen dolgoznak

2010.08.19. 09:20 nyuszisz Szólj hozzá!

 

Mivel a Bond 23 nem nagyon akar összejönni, Neil Purvis és Robert Wade írók meg úgy néz ki elunták a várakozást, elkezdtek dolgozni egy másik filmen.

A történet az uránban gazdag Szaharában fog játszódni, ahol mindenféle ember megfordul a nomád törzsektől, keményen dolgozó bányászoktól kezdve a legnagyobb energetikai vállalatokig, sőt még terroristák is. Az írók úgy vélik, hogy Afrika ezen része varázslatos, ugyanakkor kissé elfeledett a világ előtt és ideje lenne bemutatni egy filmben. Természetesen egyúttal olyan helyszínt kerestek, ahol érdekes karakterekre lehet bukkani és itt ezt is megtalálták. A film egyébként thriller lesz, de lesz némi hasonlósága az utóbbi Bond mozikhoz is.

Daniel Craig azt nyilatkozta, hogy ő még bízik abban, hogy elkészül a Bond 23.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr462232244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása