Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Singer az X-Men: First Classról

2010.08.21. 12:30 koimbra 1 komment

Bryan Singer az első két X-Men film rendezője az aintitcool oldalnak árult el néhány részletet az X-Men: First Classról. A történet a 60-as években fog játszódni és John Fitzgerald Kennedy is fel fog tűnni benne. Annak ellenére, hogy sokan számítottak rá, Küklopszot nem fogjuk látni a produkcióban, pedig eleinte a Wolverine-ben a figurát játszó Tim Pocock még nagyon mondogatta, hogy ő fogja alakítani a mutánst, aztán Aaron Johnson jött szóba a szereppel kapcsolatban. Küklopsz testvére, Plazma azonban jelen lesz, őt Lucas Till játssza.  Tanúi lehetünk, hogy Xavier és Erik Lehnserr hogyan találkoztak és miképp álmodoztak arról, hogy az emberiség és a mutánsok békében fognak egymás mellett élni. James McAvoy formálja meg a profot, aki ekkor még minden gond nélkül járt-kélt  (a harmadik X-Men film elején is a két lábán sétálgatott), de be fogják mutatni, hogy miképp sérült meg úgy, hogy végül tolószékbe kényszerült. Oh és Xaviernek lesz haja is.  Singer elárulta, hogy a mutánsok kosztümjei sokkal inkább hasonlítani fognak a képregényben látottakra, mint eddig bármikor.

A Pokoltűz Klubbot is bemutatják, itt lesz jó pár mutáns, Kevin Bacon Sebastian Shaw-t testesíti meg, míg Emma Frostot January Jones játssza, korábban még Alice Eve-et emlegették a szereppel kapcsolatban. Singer megemlített még néhány karaktert, akiket még biztosan látni fogunk a First Classban: Darwin, Mistique, Bestia, Azazel, Vészmadár és a női Angyal.

Címkék: miújság x men képregényből film x men first class

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr802236976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.08.22. 22:24:22

Kíváncsi vagyok, hogy Stan Lee megjelenik-e benne. Nagy arc az öreg, hogy fel-feltűnik! Bár most hirtelen nem ugrik be, hogy a Wolverine-ben ott volt-e...

Az meg a másik, ha Hugh Jackman is cameo-zna Farkasként, hatalmas poén lenne!
süti beállítások módosítása