Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jolie háborúban romantikázik

2010.08.22. 13:53 koimbra Szólj hozzá!

Angelina Jolie nemrég Szarajevoba utazott, látogatásának célja nem nyaralás volt, hanem affelől érdeklődött a színésznő, hogy tudna-e segíteni abban, hogy  azok az emberek, akik a háború miatt elmenekültek, újra visszajöjjenek. Jolie ezen kívül elmondta, hogy hamarosan hozzálát egy olyan filmhez, amely az 1992-1995-ös boszniai háborúban játszódna, hozzátette, hogy ez egy love stroy lesz és a politika nem kap helyet benne.

A forgatás ősszel veszi kezdetét, a szereplőválogatás hamarosan kezdetét veszi és különféle népcsoportból származó színészeket akarnak megnyerni a produkcióhoz. "Azt szeretném, hogy annyi helyi embert vonnánk be a munkálatokba, amennyi csak lehetséges, így én is nagyon sokat tudnék tanulni tőlük" - mondta Jolie

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr662238863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása