Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alba a Kémkölykökben

2010.08.24. 11:18 koimbra Szólj hozzá!

Robert Rodriguez és Jessica Alba eddig két alkalommal dolgoztak együtt, a Sin City képregényfilmen és a Machete akcióban. Rodriguez teljesen elégedett lehet a bájos színésznő eddigi teljesítményével, ugyanis megfűzte, hogy vállaljon szerepet a Kémkölykök 3D-s negyedik részében is.

A Spy Kids 4: All the Time in the World-ben Alba egy visszavonult kémet fog megformálni, akinek újra be kell vetnie magát. Férje egy némileg tuskó oknyomozó riporter lesz, jelenleg még nem szerződtettek le senkit erre a szerepre. A Time Keeper nevezetű főgonosz célja az lesz, hogy megtalálja miképp tudná megállítani az időt, hogy őt ki játssza még nem tudni. Alexa Vega, Daryl Sabra, Carla Gugino és Antonio Banderas biztosan visszatér, le merem fogadni, hogy Danny Trejonak is szorítanak helyet a produkcióban. A forgatás szeptemberben veszi kezdetét.

Címkék: miújság sequel kémkölykök kémkölykök 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr822243435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása