Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Goyer sci-fi regényét megfilmesítik

2010.08.24. 10:44 koimbra Szólj hozzá!

David S. Goyer amellett, hogy forgatókönyveket írogat és eléggé elfoglalt, ám szabadidejében lekörmölt egy sci-fi könyvtrilógiát, a Heaven's Shadow címre hallgató első rész 2011 júliusában kerül a boltok polcaira, a második 2012-ben érkezik, a folytatást pedig egy évre rá adják ki. A Warner máris lecsapna a regény megfilmesítési jogaira, Goyer és a stúdió egyébként is hosszú és pozitív munkakapcsolatot ápol egymással. Az írónak köze volt A sötét lovaghoz és a Batman harmadik részének a szkriptjén is dolgozott, jelenleg a Superman: Man of Steel történetén ügyködik és a pletykák szerint ő az egyik fő esélyes a rendezői teendők ellátására.

A regény ott kezdődik, hogy felfigyelnek egy Föld felé közeledő dologra, kitör a pánik, a kormányok pedig egymással versengenek, hogy megállítsák, elkapják ezt a valamit, először mindenki arra gondol, hogy ez csak meteor lehet. Ám űrhajósok rájönnek, hogy ez mégsem az, aminek hiszik, hanem űrlények tartanak bolygónk felé. Roland Emmerich-et biztosan érdekelné a rendezés.

Címkék: miújság könyvből film scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832243349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása