Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még több piranha

2010.08.24. 10:04 koimbra Szólj hozzá!

A hétvégén mutatták be Észak-Amerikában a Piranha 3D-s feldolgozását, a horror szolid bevételt termelt, 10 millió dollár folyt be a kasszákba. Ez nem éppen kiemelkedő eredmény, de a nézők eléggé elégedettek voltak Alexandre Aja művével és a kritikák  többsége (Rotten Tomatoes 80 %) pozitívan nyilatkozott a filmről. A Dimension stúdió úgy határozott, hogy kell nekik a folytatás, a döntésben nem a bevétel játszott szerepet (DVD-n mennek csak igazán jól az ilyen műfajú filmek), hanem az, hogy rengetegen kedvelték az alkotást.

"Nagyon örülünk annak, hogy a közönség nem csak egyszerűen szerette a Piranha 3D-t, hanem egyszerűen odavoltak érte. Szintén fantasztikus érzés, hogy rengeteg kritikus kedvelte és ajánlotta a produkciót. Alig várjuk, hogy elkezdjünk dolgozni a folytatáson" - mondta a producer, Mark Canton.

Aja néhány héttel ezelőtt az EW magazinnak elmondta, hogy a második részt is megrendezné, máris rengeteg ötletük van. Aja korábbi filmjeiből kettőből készült második rész, de sem a Sziklák szeme, sem a Tükrök folytatását nem ő dirigálta.

Címkék: miújság sequel piranha 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342243193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása