Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lesz folytatása a Leon, a profinak?

2010.08.25. 21:29 koimbra 4 komment

Luc Besson anno még maradandó és nem gyorsan felejthető filmekkel jelentkezett, ezek közé tartozott a Leon, a profi, amely hatalmas kritikai sikernek örvendett és a nézők is kedvelték, az imdb-n a 34. legjobb alkotásnak számít. A folytatást még akkoriban be is tervezték, a főszereplő pedig Natalie Portman lett volna, aki ismét eljátszotta volna Mathildát. A második felvonást mindenki akarta, de megegyeztek abban, hogy várnak pár évet, míg Portman öregebb lesz. A rendező személye is ismert, aki nem más, mint Olivier Megaton, ő dirigálta A szállító 3-at is és jelenleg a Colombiana akciófilmet készíti elő, amiben Zoe Saldana fog lövöldözni és verekedni.

Megaton a ScreenRantnak árulta el, hogy szerinte a Leon, a profi folytatásából nem lesz semmi, annak ellenére, hogy a forgatókönyvet már régen megírta Besson és Portmant még mindig érdekli a szerep. A gond az, hogy azóta Besson megalapította a saját produkciót cégét, a film jogait azonban nem ő birtokolja, hanem az első részt készítő stúdió és a fejeseket nem érdekli a második rész, egyáltalán nem akar belefektetni a sequelbe, így Besson is kénytelen volt feladni a terveit ezzel kapcsolatban. Ám Megaton szerint nem kell feladni a reményt, egy nap még megvalósulhat a dolog.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr752247889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Globetrotter2014 2010.08.25. 22:34:51

Megaton, de ez apróság. És így is röhejes... Amúgy Matilda tényleg Megatront nézte a TVben...

nullnick 2010.08.26. 12:04:25

ó ez a rohadt

whorewood

NE LEGYEN!

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2010.08.26. 12:31:26

Megaton, mekkora név már, vázz

Llew 2010.08.27. 19:19:49

Imádom Natalie Portmant, de nem kell folytatás.
süti beállítások módosítása