Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Never Le Me Go triptichon poszter

2010.08.25. 11:31 koimbra 3 komment

Hamarosan bemutatják Mark Romanek drámáját, a Never Let Me Go-t, ehhez dobtak ki egy triptichon posztert. Kazou Ishiguro díjnyertes regényének a filmváltozatában   Carey Mulligan, Andrew Garfield és Keira Knightley látható a főbb szerepekben. Mulligant az Egy lányról (An Education) alkotásból ismerhette meg a világ és idén még a Tőzsdecápák folytatásában is benne lesz. Garfield nevét hamarosan megismeri a földkerekség, ugyanis ő kapta meg a Pókember főszerepét, Knightley pedig a nagyobb-és kisebb költségvetésű darabok között lavírozik (pl. A hercegnő, Karib-tenger kalózai).  A Never Let Me Go sztorija három tanulóról szól, akik egy elitiskolában tanulnak, de a külvilággal semmiféle kapcsolatuk nincs.

Címkék: poszter never let me go

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr642246445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2010.08.25. 12:06:16

Knightleynak sürgősen el kell kezdenie ENNI.

egy nik a sok közül 2010.08.25. 13:01:48

OFF:

T. Filmdroidok!

Egy film címét szeretném megtudni, amit a 90es években láttam tévében. Külföldi film.

Ami megmaradt belőle, hogy 3 vagy 4 fiatal (2f 1l vagy 2f 2l) terepjáróval utazik egy sivatagban. Van náluk egy szaxofon is, és a terepjáró tetején/platóján ülve játszik rajta az egyik szereplő. Talán alkonatkor és közben úton vannak, megy az autó.

Esetleg ennyiből ki tudja valakid eríteni, hogy melyik film lehet ez?

Elanor_ 2010.08.25. 16:54:52

várom ezt a filmet, sajnos elolvastam óvatlanul a plotját, így ismerem a csavart, de még így is baromira érdekes lesz.

@egy nik a sok közül: ez így nagyon kevés. :S
süti beállítások módosítása