Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Resident Evil Afterlife jelenet - Milla és Milla akciózik

2010.08.25. 19:49 koimbra 3 komment

Vajon lejárt lemez azt emlegetni folyton, hogy ez vagy az mennyire hasonlít a Mátrixra? Pedig az alábbi jelenet eléggé hajaz Wachowskiék filmjére, ebben két Alice (azaz Milla Jovovichék) lövöldözget mindenféle érzelem nélkül és könnyedén kinyírnak egy tucatnyi embert (vagy zombit, mindegy). 3D-ben szinte biztos, hogy nagyon jól fog kinézni, így monitoron keresztül valahogy nem az igazi.

Címkék: jelenet franchise resident evil sequel játékból film resident evil 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr552247566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.08.25. 20:32:56

Már a képről is süt, hogy egy az egyben a Trinity-féle ablakon kizuhanás a Matrix - Újratöltve -ből. Az egész jelenetről lerí a Mátrix-utánérzés. Nem túl megkapó.

countrypecos 2010.08.25. 22:11:10

Nekem már a bemutatónál is az volt a véleményem, hogy hatásvadász film lesz ez. A fent látható jelenet alapján, nem is tévedtem. :D De jó, most megveregetem a vállamat. OK, kész is. :P Az üveg meg, ha megfigyeli valaki, elég érdekesen törik ki. 3D-ben talán érdemes lesz, de csak azért, mert néha kell az is. Ennyi. Az első rész még jó volt, de a többi... Hát, most hogy eltemettem a filmet XD talán szólhatnék is pár jó szót. A zene rendben lesz, úgy érzem. :P Más hozzáfűznivalóm nincs.

Rolee83 2010.08.25. 23:50:41

Szerintem szar lesz a film, de a 3D miatt megnézem moziban! Ha jól tudom lesz IMAX-ben is. Erről van valami infó?
süti beállítások módosítása