Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.08.26. 16:17 koimbra Szólj hozzá!

Ma hat filmet mutatnak be itthon, leginkább a művészfilmek rajongóinak kedveskednek, de befutott a Step Up 3-D és a Centurion is.

A kilencedik légió (Centurion): Neil Marshall a nyom nélkül eltűnt kilencedik római légióról készített filmet, a produkcióban a csapatot a piktek ellen küldik, ám az ellenség rajtuk üt és csak páran élik túl a csatát. David Morrissey, Dominic West, Michael Fassbender és Olgy Kurylenko látható a vérbő filmben.

Step Up 3D: Az első és második rész szerelői nélkül készítettek el a Step Up harmadik részét, amelyet 3D-vel szandékoztak eladni. Az elgondolás nem vált be igazán, hiszen eddig a leggyengébben teljesítő rész a trilógiában, úgy tűnik az embereket nem igazán érdekli a három dimenziós tánc.

Szívrablók (L'arnacoeur): Pascal Chaumeil rendezése egy testvérpárt állít a középpontba, akik párok szétszakításával foglalkoznak. Egy apa azzal bízza meg őket, hogy kövessenek el mindent annak érdekében, hogy a lánya ne menjen férjhez egy hét múlva.  Romain Duris,  François Damiens és Vanessa Paradis játsszák a főbb szerepeket.

Mr. Nobody: Jared Leto játssza Nobody-t, aki az utolsó halandó ember a Földön. Felfedezték a halhatatlanság kulcsát, de őt ezt egyáltalán nem érdekli. A rendező 3 éve kezdte forgatni a produkciót, 2009-ben már egyes helyek bemutatták, hozzánk csak most ért ide. Diane Kruger, Sarah Polley, Juno Temple és  Rhys Ifans is feltűnik a sci-fi drámában.

Hajsza (Persécution): 2009-es francia dráma,  Daniel meglehetősen furcsa férfi. Barátai és barátnője is hozzá vannak szokva, hogy a túláradó szeretet és az érdektelenség között váltakozik a hangulata. Életét gyökerestül felforgatja, amikor egy idegen férfi elkezdi figyelni őt. Daniel nem tudja eldönteni, hogy ez hat ki a párkapcsolatára, vagy az amúgy is romokban van. (port)

Hét perc a mennyországban (Sheva dakot be gan eden): 2008-as izraeli dráma. Galia és barátja, Oren feszáll egy jeruzsálemi buszra, ami nem sokkal ezután felrobbant egy öngyilkos merénylő miatt. Oren kómába zuhan, Galia is sülyos sérüléseket szenved és részleges amnéziája lesz. Mikor Oren elhalálozik, Galia egy terápiának veti alá magát.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362249873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása