Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jeremy Renner lesz a Mission Impossible főszereplője

2010.08.26. 20:55 koimbra 6 komment

Eléggé megszaladt Jeremy Rennernek A bombák földjén Oscar-jelölése után, két olyan produkcióban is szerepet kapott, amelyet minden bizonnyal milliók fognak megnézni. A Bosszú Angyalaiban Sólyomszemet, a mindig pontosan célzó-lövő íjászt fogja megformálni, ma pedig kiderült, hogy a Paramount rábízza a Mission Impossible franchise főszerepét.

Mint ismeretes a stúdió eléggé elégedetlen volt a harmadik rész eredményével és a Kéjjel-nappal (Knight & Day) bevételétől tették függővé, hogy Tom Cruise maradhat-e a főhős. A terv az volt, hogy ugyan Cruise benne lesz a negyedik felvonásban, ám itt már csak amolyan mentor szerepet töltene be és másvalaki fogja átvenni tőle a stafétabotot a negyedik epizódban, aki már az ötödik részben  feltehetőleg Cruise nélkül fogja megoldani a problémákat.  A Kéjjel-nappal Észak-Amerikában megbukott, nem hozta a Cruise-tól régen megszokott 100 millió dollárt, a stúdió egyik fejese, Adam Goodman pedig legszívesebben máris leszerződtette volna Tom Hardyt vagy Chris Pine-t, ám mindkét színész elfoglalt, így nemet mondtak a felkérésre. Múlt héten Kevin Zegerst, Christopher Egant és Anthony Mackiet hívták be meghallgatásra, ám Renner színre lépésével eldőlt a dolog.

A filmet Brad Bird fogja rendezni, J.J. Abrams producerként áll majd a produkció mögött és egyelőre úgy néz ki, hogy jövő év december 16-án mutatják be a mozikban. Ving Rhames újra fel fog tűnni és valószínűleg Simon Pegg is benne lesz.

Címkék: miújság sequel mission impossible sorozatból film mission impossible 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72250477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.08.26. 21:21:02

nagyon helyes én a Dahmer és a Töketlenek film óta kedvelem de a swat-ba se volt vmi nagy szerepe...

Dejdő 2010.08.27. 02:37:33

Ez most valami hülye vicc? Hunt csak Tom Cruise lehet senki más!!!

Rolee83 2010.08.27. 06:00:00

Ennek így nem látom értelmét! Ha nem felel meg nekik Cruise, akkor ne csináljanak 4. részt, ilyen egyszerű!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.08.27. 09:55:38

@Dejdő: Cruise marad Hunt, Renner egy telejsen új karakter lesz, aki már a negyedikben is központi karaktert alakít, az ötödikben pedig teljesen ő lesz a főszereplő.

a8zoli 2010.08.27. 13:28:19

tom crúzer nekem marha fárasztó volt a 2-3 ban is a kettő egy nagy vicc volt mikor eggyik pillanatban superbike gumi van a motoron a másikban meg hopp crossgumival nyomják a parton. a kettesnek a zenéje volt nagyon jó az meg is van lemezen de a 3-as se seymour hoffman se crúzer nem mutatott benne semmit. nem baj ha totál más vonalon kezdenek gondolkodni mert ninc semmi a crúzerban. a valűr sztem jó munkája volt és ha összejöhet a lance grossman film akkor még azt mondom van benne kurázsi ha nem akkor a többi filmje is eddie murphy szindrómás nulla.

Alex Mahone 2010.08.27. 14:28:07

Miért nyomják ezt a faarcú csávót mindenbe, meg nem értem...
süti beállítások módosítása