Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tatum és felesége, Dewan együtt játszhat a Ten Yearben

2010.08.26. 12:05 koimbra Szólj hozzá!

Channing Tatum fogja játszani a Ten Year függetlenfilm főszerepét, a drámát a Több, mint sport (We Are Marshall) és a Kedves John (Dear John) forgatókönyvírója, Jamie Linden veti papírra (utóbbiban Tatum formálta meg a Johnt). Linden eddig még nem rendezett egyetlen produkciót sem, ám a novemberben kezdődő forgatást ő fogja levezényelni, a drámában néhány régi jó barát 10 évvel a diplomaosztó után újra találkozik.

A szkriptben szereplő karaktereiket Linden kifejezetten egyes színészekre írja, rájuk is számítanak a munkálatoknál, így például Tatum felesége, Jenna Dewan, Anna Faris és férje, Chris Platt, Crhis Pine és Scott Porter is elvileg fel fog tűnni az alkotásban, ám közülük még senki nem szerződött le, attól függ, hogy rá fognak-e érni.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592249119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása