Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bello és Dorff a Carjacked thrillerben

2010.08.27. 20:36 koimbra Szólj hozzá!

Maria Bello igazi munkamániás, tavaly ugyan csak egy filmben volt látható, előtte viszont már 3 produkcióban is látható volt és idén a Nagyfiúkon (Grown Ups) mellett még feltűnik a Company Men és a Beautiful Boy drámákban, jövőre pedig a St. Vincent és az Abducation thrillerekben játszdik. Ezen kívül leszerződött a Carjacked thrillerre is, amelyet a jövő hónapban kezdenek forgatni és minden bizonnyal 2011-ben küldik a filmszínházakba. Bello mellett Stephen Dorffot is sikerült megnyerni a produkcióhoz, a színész utoljára talán Az elítéltben (Felon) alakított emlékezeteset és állítólag Sofia Coppola drámájában is egész jól játszik.

Az alkotást Peter Medak fogja rendezni, az úr legutóbb 2001-ben készített mozis alkotást (New Orleans-i történet), azóta a tévé világában ténykedik. Idén azonban egycsapásra visszatért a mozik világába, egyszerre három alkotását is be fogják mutatni 2010-ben.

A Carjacked története szerint egy fiatal anya épp fiával utazik a kocsijukban, mikor beszáll melléjük egy bankrabló és nem csak a gépjárművüket akarja, de őket is túszul ejti.

Címkék: miújság thillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr542252888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása