Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pinto és Banderas játszhat Annaud következő rendezésében

2010.08.27. 20:27 koimbra Szólj hozzá!

Tahar Rahim, Mark Strong és Antonio Banderas lehet a főszereplője a Black Thirst drámában és Frieda Pintonak is felajánlottak egy szerepet a produkcióban, amelyet a francia Jean-Jacques Annaud fog rendezni.  Hans R. Ruesch 1957-es South of the Heart: A Novel of Modern Arabia regénye szolgáltatja az alapot a filmhez.

A Femme Fatale és a Hannibal ébredése (Hannibal Rising) producere, Tarak Ben Ammar fog gondoskodni arról, hogy a munkálatok a legnagyobb rendben menjenek. A történet 1929-ben játszódik és egy iskolázott arab hercegről szól, akinek gyönyörű felesége van. Olajra bukkannak a térségben, az amerikaiak pedig azonnal üzletet ajánlanak, de a vajon mennyibe fog kerülni a királyságnak az amcsik jelenléte?

A hercegnőt Pinto játszaná, a The Playlast oldal azt nem tudja, hogy a többiek kiket alakítanának.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr982252550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása