Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lesz folytatása a Mavericknek?

2010.08.28. 13:25 koimbra 9 komment

Mel Gibson anno számos sikeres produkcióban szerepelt, ezek közül az egyik a Maverick western volt, amely egy régebbi sorozat alapján készült. Ebben a színész a vadnyugaton egy pókerbajnokságra igyekszik, ám útja nem alaul túl simán, le kell gyűrnie néhány akadályt, hogy odaérjen a versenyre.

A folytatás már a bemutató után szóba került, ám ebből nem lett semmi. A pletykák szerint a Beaver forgatása alatt Jodie Foster és Gibson a Maverick folytatásáról diskuráltak, ugyanis mindketten szeretnének részt venni a második részben. Gibsonnak úgy kéne a siker, mint egy falat kenyér, A sötétség határán (Edge of Darkness)  thrillerrel megbukott, ráadásul a kiszivárgott telefonbeszélgetései miatt - amelyben rasszista és durva megjegyzéseket tesz - az emberek már nem a filmjei miatt emlékeznek rá, imázsa csöppet megkopott, ráadásul az ügynöksége is megvált tőle.

Korábban kiderült, hogy Gibson már akár a Halálos fegyver 5-ben is benne lenne, korábban ebben sem szeretett volna részt venni, gyakorlatilag miatta nem folytatódott a franchise. Ő is már azt az utat járja, amit a régen sikert-sikerre halmozó kollégái: ha rosszul megy a szekér, megpróbálja tető alá hozni egy régebbi filmjének a folytatását. Egyelőre kétséges, hogy meg fog-e valósulni a Halálos fegyver vagy a Maverick folytatása, főleg azután, hogy Gibson már egyáltalán nem cseng olyan jól.

Címkék: pletyka miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr482254191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.08.28. 14:07:22

Nekem jól cseng a neve! Tök gáznak tartom hogy emberek azért nem mennek el bizonyos színész filmjeire mert az botrányokat okoz! Tök hülyék hogy Tom Cruiset is temetik! Na de Gibson a Maverick jöhet ha James Garner is beugrana mekkora lenne:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.08.28. 14:31:19

Felőlem csinálhat botrányokat, ettől még érdekelnek a filmjei. Érdekes mód Kiefer Sutherland szétverhet szállodaszobákat, meg keménykedhet, ettől függetlenül mégis nézték a 24-et.
A Maverick nagyon jó volt, totál élveztem, de nem tudom, hogy a folytatásnak lenne-e értelme. Sőt, a Halálos fegyver 5 sem hiányzik, a negyedik jó volt, de szerintem már nem kell több

attttti 2010.08.28. 16:36:04

@Dejdő: Tök fura, de tökre igazad van.... tököm kivan.
(belinkelnék még egy képet egy tökről ha lehetne linkelni...)

Spawn85 2010.08.28. 16:51:15

Én sem szoktam azért egy színész filmjeit bojkottálni úgymond, mert a magánéletben úgy viselkedik ahogy. Engem egy színésznek a filmjei érdekelnek, nem az, hogy otthon mit csinál.

A "Maverick" valóban egy nagyon jó film volt, de én sem tudom, hogy lenne-e értelme a folytatásnak...

Shyllard 2010.08.28. 18:15:41

A legtöbben még nem is jobbak náluk azok közül, akik ilyesmik miatt elítélik a színészeket. ^^ Én Gibson, Cruise és Bale filmeknek is örülök a botrányaik ellenére. Ragyogjon fel újra Gibson csillaga és csináljon megint jó filmeket, mert a sötétség határánban nagyon csalódtam :(

Dejdő 2010.08.28. 18:58:39

attttti!!! Senki nem mondta nekem hogy ide csak szép kerek és rendesen megfogalmazott mondatokat lehet leírni! Nem tudom miért kellett kiakadni azon hogy kétszer használtam a "Tök" szót!
Ha már beírsz ide,akkor a témához szólj hozzá!

Orpheus 2010.08.28. 19:07:18

Én nagyon szeretem Mel Gibson filmjeit,a Maverick a mai napig az első számú kedvencem. A Halálos fegyverből szerintem a 3. rész volt a top,a 4. számomra már gyengébbnek tűnt,kicsit ugyanazok a poénok feltupírozgatva.
Ugyanakkor,szerintem nem kéne már folytatni ezeket a filmeket. Mikor először láttam a Mavericket,nagyon vártam a folytatást,de nem biztos,hogy igazán tartalmas lenne a 2. rész. A befejezése nyitva hagyta ugyan a lehetőséget,de...
A Halálos fegyver témát pedig már eléggé kimerítették.
Remélem,Mel csillaga újra felragyog,én nagyon szeretem a színészi játékát,a magánélete pedig nem tartozik rám. Azt hiszem,ezért is hívják magánéletnek... :)

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2010.08.30. 01:50:57

Vevő lennék mind a kettő folytatására, ha megcsinálnák.:)
süti beállítások módosítása