Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Marshall az illegális éttermekben

2010.08.29. 16:25 koimbra Szólj hozzá!

Neil Marshall legújabb filmje, A kilencedik légió már látható a hazai mozikban, a rendező következő műve elvileg a Burst 3D horror lett volna, amely felett Sam Raimi bábáskodna, ám ennek előkészületei még nem indultak meg. Így nagy a valószínűsége, hogy Marshall az Underground produkciót fogja ledirigálni David Cohen forgatókönyve alapján. A Ju-On egyik alkotója, Taka Ichise producerként teszi tiszteletét a munkálatokon.

Az film a törvénytelen, illegális éttermeket mutatja be, a központi figura pedig egy egy ambiciózus fiatal szakács lesz, aki az ilyen konyhákban fog alkotni. Hogy mi lesz a menü? Valószínű, hogy nem hiába nincs engedélye ezeknek a helyeknek, így bizonyára különféle ínyenc, olykor horrorisztikus ételek kerülnek ki a séfek kezei közül. Marshallt ismerve pedig egészen biztos, hogy nem egyszerű kajákat fogunk látni, de sebaj, legalább a popcorn árát megspóroljuk.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832256648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása