Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Palmer és Edgeron a Say Nothing thrillerben

2010.08.30. 21:36 koimbra Szólj hozzá!

A varázslótanoncban (The Sorcerer's Apprentice) fiatal szőke színésznő Teresa Palmer leszerződött Joel Edgerton (neki jövőre A dolog előzménye jelentheti a nagy áttörést) mellé a Say Nothing pszichológiai  thrillerbe. A produkciót az ausztráliai Kieran Darcy-Smith fogja rendezni, akinek ez lesz az első megmérettetése a nagyjátékfilmek térfelén, korábban már dirigált néhány rövidebb hangvételű alkotást. A forgatókönyvet is Darcy-Smith vetette papírra, ebben segítségére volt Felicity Price.

A thrillerben négyen nyaralni mennek Dél-Kelet Ázsiába, ám csak hárman térnek vissza onnan. Dave és Alice azzal a hírrel térnek haza családjukhoz, hogy Jeremynek nyoma veszett. Nem sokra befut Alice nővére is, aki szintén részt vett a nyaraláson és egy igen szaftos sztorit ad elő azzal kapcsolatban, hogy hova lett a barátja, azaz a negyedik csapat negyedik tagja. És ez a titkok még csak a kezdet, ugyanis még akad néhány.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792260034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása