Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Darren Aronofsky lehet a Wolverine 2 rendezője

2010.08.31. 11:27 koimbra 9 komment

Wolverine 2012-ben fogja újra kiereszteni adamantiuim karmait, a népszerű képregényfigura ezúttal Japánban próbál boldogulni. A Deadline információja szerint a rendezői poszt betöltésére Darren Aronofsky pályázik és elég jók az esélyei. Akárcsak David Slade-nek, akivel a főszereplő, Hugh Jackman már találkozott a héten, hogy megvitassák miképp képzelik el a produkciót. De Jackman rajta kívül még Aronofskyval is tárgyal, akivel együtt dolgozott A forráson (The Fountain), miután Brad Pitt kilépett a projektből. Robert Schwentke-vel is felvették a kapcsolatot, ám a rendező már nincs a fedélzeten, ugyanis eléggé elfoglalt, próbálja megvalósítani a R.I.P.D. képregényfilmet és az Osterman hétvégét.

Jackmannek elég nagy beleszólása van, hogy ki üljön a rendezői székbe, ugyanis már az előző rész készítésénél is bevonta saját produkciós cégét a munkálatokba és producerként is felügyelte a forgatást. Így az ő választottját a stúdió is kénytelen elfogadni.

Slade a 30 Days of Night horrort készítette 3 éve, idén az Alkonyat harmadik részével jelentkezett, amely az eddigi legjobb rész a franchise-ban. Aronofsky még nem rendezett nagyobb költségvetésű alkotást, bár némileg belekóstolhatott ebbe, ugyanis dolgozott a Robotzsaru remake előkészületein, aztán a projektet lejegelték.

Címkék: miújság rozsomák sequel rozsomák 2 képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932261145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.08.31. 11:40:44

Szerintem az Alkonyat 3 a széria legborzalmasabb darabja lett, úgyhogy én reménykedek benne, hogy nem Slade fogja rendezni a filmet. Aronofsky jó lenne, biztosan érdekesen valósítaná meg ezt a nagy költségvetésű filmet.

kaamir 2010.08.31. 11:49:11

Bármit csak ezt ne. Annyira fájdalmas már, h minden egyedi hangú rendező előbb-utóbb nekiáll ilyen fisfos filmeket rendezni.
Aronofsky csak maradjon szépen a low budget filmeknél.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.08.31. 11:49:51

@Shyllard: Ide olyan rendező kell, aki eléggé jártas az akcióban. Slade-nek teljesen jó volt a 30 Days of Night és a Napfogyatkozásban sem volt gondom ezzel. Minden tiszteletem Aronofskyé, de ő még nem igazán készített ilyesmit, leginkább a művészfilmek-drámai irányvonalon mozgott. Drámákon edződött rendező kezébe ne adjanak akciófilmet...szerintem.

Mese92 2010.08.31. 12:47:21

Nálam nagyon várós a film, sokaknak nem tetszett az első rész, de nekem bejött. Ráadásul a leírás alapján a második rész izgisebbnek is tűnik, mégiscsak japánban fog játszani. Az Alkonyat 3 alias Napfogyatkozás szerintem meg a többihez képest élvezhetőre sikerült. Elégedett voltam a rendezéssel.

A nép fia 2010.08.31. 12:59:23

A kérdésem az, hogy a sztori az X-MEN-ek előtt vagy után fog játszódni? Bár minden bizonnyal még előtt. Én azért kíváncsi volnék, hogy mi történt az X-ekkel a harmadik felvonás után.

Meg kell jegyeznem, a Wolverine PC-játék sztorija tízszeresen übereli a filmet, látványban, akcióban egyaránt. Bízom benne, ezúttal nem PG-13-as besorolást céloznak meg, mert akkor végleg ki lenne herélve a Marvel-univerzum egyik legtökösebb mutánsa.

Szerencsére eddig sikerrel elkerültem az Alkonyat-sorozatot, de ha olyas valaki rendezi, akinek azokhoz bármi köze is van, akkor bizony keményen bojkottálni fogom a filmet, és mindenkit, akit csak tudok, erre fogok buzdítani.

Egy kósza ötlet: Mit gondoltok, milyen volna, ha Stallone rendezné meg, amolyan Expendables-stílusban? Az a környezet Wolverine-nek való, igazi hentelés, vérben gázolás, kemény beszolások, szivar, pengék. Ahogy azt kell.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.08.31. 14:05:38

@A nép fia: Előtte. Stallone-nak biztosan nem ajánlják fel a rendezést:) És biztosak lehetünk benne, hogy ez is PG-13-as lesz. Ha Jackman belement, hogy az előző is ilyen legyen, akkor ez is az lesz. A célközönség a tinik, sajnos.

A nép fia 2010.08.31. 14:18:50

@koimbra: Nyilván nem fogják Sly-nak adni, csak eljátszottam a gondolattal.

Brekicc 2010.09.01. 02:38:51

@A nép fia: Az Expendables rendezést elnézzük Slynak, mert végülis megbírkózott vele. Kb. annyira, mint amikor egy zenekarban a tapasztalt gitáros beül dobolni egy jammelésen poénból. Évek alatt felszedett némi tapasztalatot, de a cipész inkább maradjon a kaptafánál. Az Exp. rendezése Rodriguez kezei között lett volna igazán tökéletes.

Aronofsky ne rendezzen Wolverine-t, maradjon a kaptafájánál ő is inkább mert nem egy Nolan.

Nekem is bejött a Wolverine 1, az Xmen 3 sztori pedig jó ideig nem fog folytatódni. Valószínűnek tartom hogy az eredeti szereplőgárdával már sosem, de másokkal majd egyszer igen.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.01. 09:55:45

@Brekicc: Sly rendezett már, mondjuk a Rocky-t és a Rambot. És bebizonyította, hogy ért hozzá. A The Expendables meg...hány éves vagy? Maradjunk annyiban, hogy ez nem neked készült.
A Wolverine első része csalódás volt, egy kiherélt főhőst láthattunk a képregényhez képest.
süti beállítások módosítása