Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megvan A titánok harca folytatásának a rendezője

2010.08.31. 11:10 koimbra 3 komment

A titánok harca (Clash of the Titans) remake bemutatása után a stúdió látta, hogy szép eredményeket fog elérni a fantasy, úgy döntöttek, hogy kell nekik a második rész is. A folytatást már nem Louis Leterrier fogja levezényelni, helyére más rendezőt hoztak, még júniusban azt pletykálták, hogy Jonathan Liebesman kezébe adják a gyeplőt, ma pedig kiderült, hogy őt szerződtették le a rendezői feladatok ellátására. Liebesman A sötétség leple (Darkness Falls) horrorral kezdte mozis pályafutását, majd A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdetet (A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet) tette le az asztalra, tavaly pedig Killing Room egy szobában játszódó thrillert készíthette el. Idén a Battle: Los Angeles sci-fi akciót dirigálta, amely majd jövőre kerül a filmszínházakba és bizonyára elég jó a híre a produkciónak, ha a Warner őt tette meg A titánok harca 2 élére.

A forgatókönyvön Dan Mazeau (Johnny Quest) és David Leslie Johnson (Red Riding Hood)  dolgozik közösen, Sam Worthington és Gemma Arterton pedig minden bizonnyal vissza fog térni a folytatásra. A terv ezúttal az, hogy 3-D-ben forgatják le a filmet és nem utólag fogják átkonvertálni.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr402260969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gunsmoke (törölt) 2010.08.31. 17:24:12

Ennek a szarnak lesz folytatása??????

Rolee83 2010.08.31. 18:25:43

Nem volt szar, nekem tetszett! Az pedig külön öröm, hogy rendes 3D lesz!

A nép fia 2010.09.01. 09:45:08

Ez a film inkább csak nézhető, mintsem kiemelkedő, még fantasy-hoz képest is.

És még a Sam gyerek azt mondta, a következő rész viccesebb lesz. Na, ha egy árnyalattal több mimikát hoz, mint egy fadarab, akkor már biztosan viccesebb.
süti beállítások módosítása