Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Transmission - Napfogyatkozáskor támadnak az űrlények

2010.09.01. 11:54 koimbra Szólj hozzá!

Támadnak az űrlények. Nem fogunk hiányt szenvedni a földön kívülis produkciókban, jövőre érkezik a Battle: Los Angeles és J.J. Abrams Super 8 címre hallgató projektjében is lesz egy ilyen lény, a Darkest Hourban pedig Moszkvában támadnak a "marslakók", ki ne hagyjam a Transformers 3-at  és a Men in Black folytatását (amelyhez hamarosan hozzálátnak) is  Idén a Strause tesók szállítják le a Skyline-t és befut a kisköltségvetésű Monsters is.  Ezeken kívül feltűnt a láthatáron még egy inváziós projekt, a Transmissionben az idegenek a napfogyatkozást választják megfelelő alkalomnak arra, hogy letámadják bolygónkat.

A főbb szerepekre Bob Hoskins, Jason Flemyng, Talulah Riley szerződött le, Willem Dafoe-val még folynak a megbeszélések, de elég jó az esély arra, hogy ő is aláírjon a filmre. A produkció 3D-s lesz (naná!) és firstshowing tudomás szerint  Roger Christian fogja levezényelni a projektet. Christian vezette a second unit stábot a Star Wars: Baljós árnyak forgatásán és ő dirigálta a Háború a Földönt (Battlefield Earth) is, amelyet sokan az évtized legrosszabb filmjének tartanak.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592264000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása