Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A 13-as amerikai feldolgozásának az előzetese

2010.09.02. 10:05 koimbra 1 komment

Az amerikai filmgyártás a 13-as fekete-fehér francia filmre is lecsapott, újraforgatták a saját szájízük szerint. Bár Géla Babluani, az eredeti alkotás rendezője dirigálhatott a forgatáson, azt csak a mozikban fogjuk látni, hogy mennyire fog eltérni a francia és az amerikai verzió. A történet szerint egy férfi belecsöppen egy orosz rulettbe, innen pedig csak egy versenyző távozhat élve. Mickey Rourke, Jason Statham, Ray Winstone, Sam Riley, Ray Liotta, Emmanuelle Chriqui, Alexander Skarsgård, és 50 Cent tűnnek fel a produkcióban. A filmet a South by Southwest Filmfesztiválon már bemutatták, illetve az argentinok is láthatták már, az imdb-n 241 szavazat után 8,9-en áll. Alább a nemzetközi előzetest láthatjátok, úgy tűnik nem merték bevállalni, hogy fekete-fehér legyen a mű.

Rourke egy elítéltet alakít majd, aki egy mexikói börtönben raboskodik, majd eladják és a versenyben köt ki. 50 Cent feladata Rourke elkísérése a helyszínre. Winstone egy elmegyógyintézet lakója, aki csak azért szökik meg, hogy részt vehessen a "játékban".  Statham egy vagyonos angol üzletembert alakít majd, aki az orosz ruletten az egyik résztvevőre fogad. Liotta egy zsaru szerepében tűnik fel majd, aki a játékot szeretné leállítani. Riley pedig a főszereplő lesz.

Címkék: trailer remake 13 thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr82266189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.10.25. 17:40:15

Ez egy beteg film. Mármint, a játék maga egy beteg ötlet. A film attól még lehet jó. De ez az orosz rulett izé, hááát... Komolyan, ilyen marhaságot is csak egy ember tud kitalálni.
süti beállítások módosítása