Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Paranormal Activity rendezője sorozatot készít

2010.09.03. 16:43 koimbra Szólj hozzá!

A DreamWorks és az ABC Studios szárnyai alatt készíti el Oren Peli saját horrorsorozatát. A Paranormal Activity rendezője, Peli és a folytatás írója, Michael Perry a tévés produkciónak a The River címet adták. A széria némileg hasonlítani fog a már említett nagy sikerű produkcióra, de megemlíthető a projekt kapcsán az Ideglelés (Blair Witch Project) és a Cloverfield is, mivel ugyanolyan kézikamerás stílusban fog készülni.  És az ezektől a filmektől megszokott módon azon karakter szemszögéből követhetjük a cselekményt, aki a kamerát kezeli. A The River mozgatórugója az lesz, hogy az Amazon folyón eltűnik valaki és egy kutatócsapat szerveződik a megtalálásának az érdekében.

Peli jelenleg az Area 51 utómunkálatain dolgozik, természetesen ez is hasonlít a fentebb emlegetett művekhez. Ebben négy tini Las Vegasban találkozik egy olyasvalakivel, aki az 51-es körzetben dolgozott. Az illetőnek tudomása van arról, hogy miféle kísérletek zajlanak ezen a helyen és azt is tudja, hogy miképp lehetne hozzáférni a felvett anyaghoz.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr192269300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása